Hemsidan genomgår för stunden en stor uppdatering. Nedan presenterar vi så länge vårt sortiment. För beställningar ring oss på telefon: 08-669 55 59

Limpor med surdeg

  • Olivbröd: stenmalt vete, stenmald råg, surdeg på äpple, olivolja, svarta oliver, jäst, salt (osötat)
  • Levain: vete, råg, salt, surdeg (osötat)
  • Challe: vete, ägg, surdeg (osötat).
  • Bayerskt: råg, anis, fänkål, surdeg, pomerans.
  • Skånsk kavring: mald råg och vete, svart sirap, kummin, surdeg.
  • Lingonkorn: vete, lingonsylt, majs, havrekärnor, linfrön, solrosfrön, sesamfrön, sockerbetsfibrer, havrekli, vetekli, svart sirap, fänkål, vetegluten, surdeg.
  • Fiberlimpa: krossat vete och råg, svart sirap, linfrö, solrosfrön, sockerbetsfibrer.
  • Lyxformbröd: vete, ägg, socker.
  • Schweizer: vete obl. rågsikt, parmesanost.
  • Valnöt: vete, råge, valnötter, (osötat).
  • Danskt rågbröd: Råg, linfrö, solrosfrö, rågflingor, surdeg på råg (osötat).

 

Kaffebröd

  • Kanelbulle: vetedeg, kanel.
  • Gosenbulle: tosca, kanel, vetedeg.
  • Apelsinsnurra: karlsbaderdeg, vaniljkräm, mandelmassa, apelsinglasyr.
  • Äppelknyte: karlsbaderdeg, äpple, kanelknyte.
  • Kardemummavalon: valondeg, kardemumma, smör.
  • Vaniljvalon: valondeg, vaniljsmör.
  • Spandauer: wienerdeg, vaniljkräm, mandelmassa.
  • Wienerbrödsåtta: wienerdeg, vaniljkräm.

 

Kondisbitar

  • Toscachoklad: mandelmazarinbotten, tosca, doppad i choklad.
  • Kolabit med nötter: smördegsbotten, mazarinmassa, nötter, valnötter, mandel.
  • Chokladboll: havregryn, kakao, vaniljsocker, socker, smör.
  • Chokladbiskvi: biskvibotten, chokladsmörkräm.
  • Sarah Bernhardt: biskvibotten och chokladtryffel med Grand Marnier
  • Mazarin: mazarinmassa, glasyr.
  • Katalan: mazarinmassa, glasyr och hallonsylt.
  • Maränger: äggvita, socker.

 

Tårtor

  • Chokladtårta: choklad, smör, socker, ägg, mjöl, bakpulver, mocca.
  • Citronmaräng: nötmördegsbotten, citronkräm, mandel, maräng.
  • Frukttårta: sockerkaksbotten, vaniljkräm, färsk frukt, gelé, nötter eller choklad.
  • Gräddtårta: sockerkaksbotten, vaniljkräm, grädde, hallonsylt, frukt, gelé.
  • Chokladmousse: chokladmousse, hallonpannacotta sockerkaksbotten.
  • Passionsmousse: passionsmousse, hallonpannacotta, sockerkaksbotten.
  • Hallonmousse: hallonmousse, passionspannacotta, sockerkaksbotten.
  • Vit sommarprinsess: sockerkaksbotten, vaniljkräm, grädde, vit marzipan, jordgubbar.
  • Schwartzwald: nötmarängbotten, grädde, choklad.
  • Sommartårta: mandelmazarinbotten, grädde, vaniljkräm, färska jordgubbar, hallongelé.
  • White Lady: chokladsockerkaksbotten, choklad krossad i grädde, vaniljkräm, sylt, vit marzipan.
  • Figurtårta / Motivtårta: Går bäst att göra utifrån en prinsesstårta. Ni bestämmer vilken figur ni vill ha. Vi har bilder och exempel på hur de kan se ut.
  • Bildtårta: Vi rekommenderar en tårta med marzipan. På andra tårtor, t.ex. moussetårtor, kan bilden förstöras.

 

Bakelser

  • Budapest: sötmandel- och pistagemandelmaräng, grädde, banan, kiwi och jordgubbar
  • Eclair: petit choux-deg, vaniljkräm, choklad, grädde.
  • Äppeltarte: mördegsbotten, vaniljkräm, äpple och kanel.
  • Hallontarte: mördegsbotten, choklad, vaniljkräm, färska hallon.
  • Prinsess: sockerkaksbotten, vaniljkräm, grädde, marzipan.
  • Alexander: mördegsbotten, vaniljkräm, mandelmassa, mandel.
  • Militon: smördegsform, citronfyllning.
  • Nötkongress: smördegsform, rostade hasselnötter, vaniljkräm.

 

Pajer

  • Drottningpaj: smuldeg, hallon, blåbär.

 

Längder/kransar

  • Kanellängd: vetedeg, kanel, mandelmasssa.
  • Kardemummalängd: vetedeg, kardemumma, mandelmassa.
  • Russinlängd: vetedeg, kardemumma, russin, mandelmassa.
  • Apelsinlängd: karlsbaderdeg, vaniljkräm, mandelmassa, apelsin.
  • Fläta: kardemumma, vetedeg.
  • Kanelkrans: vetedeg, smör, kanel.
  • Kardemummakrans: vetedeg, smör, kardemumma.
  • Wienerbutterkaka: wienerdeg, äpple, vaniljkräm, kanel, mandelmassa.
  • Wienerkrok: wienerdeg, vaniljkräm, äppelmos.
  • Toscakaka: mazarinbotten, toscasmet.
  • Sockerkaka: smör, grädde, ägg, vetemjöl, bakpulver, citron, socker.
  • Pepparkaka: smör, ägg, socker, vetemjöl, rostade hasselnötter, grädde, kardemumma, nejlikor, ingefära, vatten, bakpulver, kanel, kakao.
  • Kardemummakaka: vetemjöl, smör, torrmjölk, socker, bakpulver, kardemumma.
  • Rödbetskaka: kokta rödbetor, blockchoklad, mjöl, råsocker, ägg.

 

Smörgåsar

  • Frukostsmörgåsar: mörkt/ljust bröd, smör, grönsaker (tomat, paprika, gurka, sallad) ost, ost & skinka.
  • Ciabattasmörgås: kan fås med olika tillbehör.
  • Tonfiskröra: philadelphia, grönsaker, tonfiskröra (tonfisk, lök, majonnäs)
  • Kycklingröra: philadelphia, grönsaker, kycklingröra (kyckling, majonnäs, curry)
  • Skagenröra: philadelphia, mozzarella, grönsaker
  • Salami Brie: philiadelphia, salami, brie, grönsaker
  • Kycklingmozzarella: philadelphia, grönsaker, kyckling, mozzarella.
  • Lunchsmörgås:
  • Kräftsmörgås: tekaka, smör, grönsaker, ägg, majonnäs, kräftstjärtar.
  • Räksmörgås: tekaka, smör, grönsaker, ägg, majonnäs, räkor.
  • Köttbullsmacka: tekaka, smör, grönsaker, rödbetor, köttbullar.
  • Leverpastejmacka: tekaka, smör, grönsaker, leverpastej.
  • Rostbiffmacka: danskt rågbröd, smör, grönsaker, rostbiff.
  • Räkrulle: tunnbröd, smör, potatissallad och räkor.

 

Smörgåstårta:

  • Standard: smördeg, lyxformbröd, legymsallad (kokta grönsaker med majonnäs), leverpastej med bostongurka, potatissallad, grönsaker, gröna oliver. Välj därefter mellan: Räkor, lax & räkor, lax, rostbiff eller ost & skinka

 

Allergier

Nötfritt (produkterna innehåller inga nötter, men det kan alltid finnas spår):

  • sockerkaka
  • militon
  • äppeltarte
  • hallontarte
  • chokladtårta
  • hallonmousse
  • passionsmousse
  • frukttårta med choklad
  • gräddtårta

Laktosfritt kan fås på beställning med en dags varsel.

Glutenfritt går ej att fås då allting bakas här hos oss, vilket gör att vi inte kan garantera det glutenfria.